Dirk Zeelenberg

Mijn carrière

‘Ik wist al vroeg wat ik wilde: acteur worden. Ondanks meerdere afwijzingen bij de Toneelschool, is het me gelukt. Inmiddels heb ik behoorlijk wat rollen op mijn naam staan en heb ik zowel in films, in het theater en voor tv mogen spelen. Mijn debuut vond plaats op het toneel, waar ik de planken deelde met grote namen als Mary Dresselhuys, Ton Lutz, Johnny Kraaykamp Sr. en Pierre Bokma. Het was een droom die uitkwam om naast hen op het podium te staan en van deze geweldige acteurs te kunnen leren’.

Interview met Dirk bij De Wandeling (KRO)

Dirk Zeelenberg

TV & Series

Veel mensen kennen Dirk vooral als Bram van All Stars, Woutertje van de LOI commercial of David in Divorce. Dirk is een veelgevraagd acteur en heeft inmiddels in meer dan 50 speelfilms (onder meer Zwartboek en Simon), commercials en tv series gespeeld.   

Bekijk alle films & series

Dirk Zeelenberg

Commercials & Voice over

Regelmatig wordt Dirk gevraagd om in te spreken voor tv, commercials, bedrijfsfilms en documentaires. Bekijk enkele voorbeelden hier. Zijn stemgeluid is karakteristiek en herkenbaar, maar door zijn acteerervaring en bereik kan Dirk een breed scala aan karakters neerzetten. 

Voice-overs en Commercials

Contact

Benieuwd wat Dirk voor u kan betekenen?

Stuur vrijblijvend een mailtje op dirk@dirkzeelenberg.nl of laat een bericht achter op de contactpagina.

Neem contact op