top of page

De dag van je leven,

mag ik daarbij

zijn?

D

DIRK.

trouwambtenaar

_JN16151_edited.jpg

Familie, vrienden, liefde, wat een feest. Met als hoogtepunt de huwelijksceremonie. Persoonlijk, emotioneel, hilarisch. En liefst vooral niet saai of standaard. Spannend he. Zullen we samen kijken hoe het een onvergetelijke dag wordt waar nog lang over wordt nagepraat?

Mail mij, dan praten we verder.

"De populairste trouwambtenaar van Nederland."

—  Jeroen Pauw

TPWLOGO_edited.png
one_life_logo-997c903016d2d2eb812bb6edc9
Rietbergh-Maatpakken-1-01_edited.png
BU Logo.png

Preferred partners:

logo_edited.png
Michael-Giso_edited.png
Screenshot%202020-06-09%20at%2012.08_edi
_JN16160.jpg

01

kennis

maken

Niets mooiers dan de liefde. In een persoonlijk gesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf. Ik luister, leef me in, voel aan en geef advies. Het doel? Een dag met jullie in de hoofdrol. De bijrol, die neem ik graag op me. Met veel plezier loods ik jullie door het hele traject.

02

persoonlijke

inbreng

Ik verheug me erop om alles, maar dan ook écht alles, van jullie te weten te komen. Neem mij mee in jullie verhaal, dan teken ik het op. Een speech op maat, waar de liefde vanaf spat. Herkenning, een brok in de keel, een bulderende zaal; ik breng graag het beste in jullie naar boven.

bruiloft-181_edited_edited.jpg
SUEGRAPHY-BRUILOFTHARRY%26JISKA511%5B1%5

03

eigen

wensen

Een ceremonie met mij als trouwambtenaar wordt geen standaardpraatje. Persoonlijke wensen? Graag! Ieder huwelijk is uniek. Met mijn ervaring in het organiseren van grote evenementen, denk ik graag mee hoe het nóg mooier, beter, leuker en fijner kan.   

Nu al een vraag?

Misschien vind je hier het antwoord.

t

Trouw je in het

buitenland?

Geen probleem. Ik ken Nederland op mijn duimpje, maar als je liever in het buitenland trouwt, stap ik graag voor je in het vliegtuig. Zo heb ik al huwelijken gesloten op Aruba, in Dubai, op Ibiza, in Italië, België en Frankrijk. Alles is bespreekbaar.

Ik ben Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), beëdigd in Zaanstad maar voltrek regelmatig huwelijken van Appelscha tot Aruba. Dat betekent dat ik de hele ceremonie zal begeleiden, tot en met het jawoord. 

bottom of page