_JN16151_edited.jpg

Ik bemoei me, net als je schoonmoeder, graag met jullie huwelijk. Maar het goede nieuws is: iedereen die door mij wordt getrouwd, blijft voor altijd bij elkaar. Als jullie daar wel oren naar hebben, neem gerust contact op.

Ik vind het een eer om twee mensen in de echt te mogen verbinden en toegelaten te worden tot de intieme kring van familie en goede vrienden. Als ik eerlijk ben is dit de reden waar ik het allemaal voor doe! Dit zijn een paar mooie berichten heb ik mogen ontvangen van koppels die ik in de echt heb mogen verbinden:

Sabine &

Ronald

"Wat een lieve, grappige, originele en eerlijke speech gaf Dirk op onze trouwdag! We hebben genoten en onze gasten ook. Van te voren hadden wij al veel lol met het invullen van de enorm lange vragenlijsten. Op de dag zelf heeft Dirk in iets meer dan een halfuur onze hele levens en onze relatie samen weten te vatten, geweldig. Ook erg leuk dat hij de getuigen en bruidsmeisjes een podium gaf."

Paul &

Nina

"lieve Dirk, Wat ben jij een fantastische persoonlijkheid! Iedereen vond de ceremonie fantastisch. Als ik iedereen 1 tip zou willen geven, bespaar nooit maar dan ook nooit op de Babs want dit is het allerbelangrijkste van je hele huwelijk! Wat is deze man een verrijking op onze huwelijksdag geweest zeg. Lieve lieve Dirk Super bedankt voor alles ! Je bent serieus echt een topvent! Blijf alsjeblieft zoals je bent ! Dankje dankje dankje wel!"

Astrid &

Frank

"Gebombardeerd met de meest uiteenlopende vragen over onze levens zijn we van start gegaan met de voorbereidingen voor de ceremonie. Dirk heeft deze gebundeld en verfijnd tot een fantastische speech waarin geen detail onbesproken bleef. Iedereen was erg onder de indruk van de ceremonie. Zelfs de meest nuchtere personen in onze familie heeft hij diep weten te raken... Op een hilarische maar indrukwekkende manier heeft hij onze anekdotes ver boven verwachting verwoord... Het ontbrak aan niets. De toon van de ceremonie bepaald meestal hoe snel een feest daarna op gang komt, en dit werd meteen een succes. De interesse, het meeleven met ons als bruidspaar, het fantastische en snelle contact, en dan nog de 'nazorg' was/is geweldig. En Dirk... je zei het al van tevoren, maar is 300% werkelijkheid geworden; “het wordt een hit”! Dank je voor deze topdag!"

Nardo &

Shelby

"Lieve Dirk! Het was echt helemaal geweldig!

We hebben gelachen, gehuild, alles zat erin.

We herkende onszelf heel erg in de speech.

Je hebt ons van te voren ook echt wel goed gerustgesteld, dus we hadden vooral heel veel zin in de ceremonie. Kortom voor ons was het echt compleet! Heel erg bedankt voor alles, we hebben genoten! Dankjewel voor je mooie woorden!"