top of page

Op zoek naar een

bevlogen spreker

of dagvoorzitter?

D

DIRK.

spreker

Een fantastische uitdaging om een zaal vol met mensen te inspireren of te motiveren - en daar mag misschien best bij gelachen worden. Mensen naar huis laten gaan met een goed gevoel en iets om over na te denken; samen brengen we jullie boodschap over.

SPREKER.

Verandering.

Omgaan met tegenslag.

Volg je passie.

Of het nou gaat om een congres, evenement, workshop of een andere bijeenkomst: ik geef vol gas om de zaal mee te krijgen. Ter inspiratie een aantal thema’s waar ik regelmatig voor word gevraagd:

Motiveren en doorzetten

Als zelfstandig ondernemer weet ik als geen ander hoe het is om dagelijks het beste uit mezelf te moeten halen. En als ervaringsdeskundige durf ik te zeggen: succes kan ook zó weer voorbij zijn. Mijn carrière was niet bepaald een succesverhaal, ben een paar keer flink onderuit gegaan. Maar opgeven? Natuurlijk niet!

 

Omgaan met verandering

Verandering kan voor veel weerstand zorgen. Wat als dingen anders lopen dan je had verwacht, of gehoopt? Ik neem je graag mee in hoe verandering juist de basis kan zijn van succes.

 

Persoonlijke aanpak

Ik duik graag overal vol enthousiasme in. Van begin tot eind persoonlijk contact, inleven in jullie bedrijf om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken: op mij kan je rekenen. Misschien nog leuk om te weten: iedereen mag mij alles vragen, ik heb niets te verbergen en vind het alleen maar leuk om mijn persoonlijke ervaringen te delen en daardoor hopelijk te inspireren.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

bottom of page