top of page
DSC_0016.JPG

Michel & 

Marion.

Een ongelooflijk mooie ervaring. Allereerst begint het al met de oprechte aandacht die Dirk voor ons had; de zeer uitgebreide vragenlijst waarbij pure vragen gesteld worden, die veel meer de diepte ingaan dan een gemiddelde vragenlijst van een trouwambtenaar. Tijdens het voorgesprek had Dirk echt de tijd en aandacht voor ons. Aan dit alles merk je dat Dirk zijn vak verstaat en er alles aan wil doen om het de mooiste dag van het bruidspaar te laten zijn.

We zijn zo ontzettend blij met hoe Dirk uiteindelijk de ceremonie begeleidt heeft en ons gerustgesteld heeft. De zenuwen waren her en der echt wel aanwezig, maar Dirk zorgde ervoor dat dit al een stuk minder werd.
We hebben heel erg gelachen, wat we zo belangrijk vonden en het was heel fijn hoe hij een ontspannen sfeer creëerde; met tijd en aandacht voor ons, maar ook voor onze belangrijke anderen. Dirk zijn verhaal klopte helemaal. We hebben de dag zelf en erna ook veel complimenten gehad over Dirk; iedereen was enthousiast over de manier waarop hij ons getrouwd heeft, de nauwkeurigheid van zijn speech, maar ook over hoe hij is als persoon en de energie die hij met zich meeneemt. Met recht de beste en leukste BABS! 

—  Michel en Marion

bottom of page