top of page
20.08.2021-304.jpg

De jaarlijkse kerstklapper!
Ik geef voor het jaar 2022 niet alleen een gratis huwelijksceremonie weg,
maar ook een week verblijf in The Penthouse Curaçao

Heb je trouwplannen? Of ken je iemand die trouwplannen heeft? Dan heb ik een waanzinnige actie. ​

Vanwege het succes van de winactie van 2021, waarin ik mijzelf eenmalig als trouwambtenaar weg gaf, heb ik de winactie van 2022 een flinke upgrade gegeven. Ik trouw niet alleen een stel, gratis en voor niks, maar ik geef er ook een fantastisch verblijf in The Penthouse Curaçao bij. Dan kunnen jullie tijdens de feestdagen niet alleen lekker broeden en bekokstoven hoe de mooiste dag van jullie leven er uit gaat zien, maar ook nog eens dromen van een waanzinnige reis naar het prachtige Curaçao.  

Klik op de button, beantwoord de vragen en de leukste, mooiste, of meest ontroerende inzending wint.

      Dirk Zeelenberg

Wat een jaar!

Lees mijn blog;

Win een gratis huwelijksceremonie in het jaar 2021.

Michel en Marion, de winnaars van vorig jaar!

Kijk en luister naar hun ervaring.

DSC_0016 copy.JPG

Ik vind het een eer om twee mensen in de echt te mogen verbinden en toegelaten te worden tot de intieme kring van familie en goede vrienden. Als ik eerlijk ben is dit de reden waar ik het allemaal voor doe! Dit zijn een paar mooie berichten heb ik mogen ontvangen van koppels die ik in de echt heb mogen verbinden:

bruiloft-181_edited_edited.jpg

Sabine &

Ronald

"Wat een lieve, grappige, originele en eerlijke speech gaf Dirk op onze trouwdag! We hebben genoten en onze gasten ook. Van te voren hadden wij al veel lol met het invullen van de enorm lange vragenlijsten. Op de dag zelf heeft Dirk in iets meer dan een halfuur onze hele levens en onze relatie samen weten te vatten, geweldig. Ook erg leuk dat hij de getuigen en bruidsmeisjes een podium gaf."

Paul &

Nina

"lieve Dirk, Wat ben jij een fantastische persoonlijkheid! Iedereen vond de ceremonie fantastisch. Als ik iedereen 1 tip zou willen geven, bespaar nooit maar dan ook nooit op de Babs want dit is het allerbelangrijkste van je hele huwelijk! Wat is deze man een verrijking op onze huwelijksdag geweest zeg. Lieve lieve Dirk Super bedankt voor alles ! Je bent serieus echt een topvent! Blijf alsjeblieft zoals je bent ! Dankje dankje dankje wel!"

06072019_Vandaagisnu_Fotografie_Bruiloft
IMG_7036_edited.jpg

Astrid &

Frank

"Gebombardeerd met de meest uiteenlopende vragen over onze levens zijn we van start gegaan met de voorbereidingen voor de ceremonie. Dirk heeft deze gebundeld en verfijnd tot een fantastische speech waarin geen detail onbesproken bleef. Iedereen was erg onder de indruk van de ceremonie. Zelfs de meest nuchtere personen in onze familie heeft hij diep weten te raken... Op een hilarische maar indrukwekkende manier heeft hij onze anekdotes ver boven verwachting verwoord... Het ontbrak aan niets. De toon van de ceremonie bepaald meestal hoe snel een feest daarna op gang komt, en dit werd meteen een succes. De interesse, het meeleven met ons als bruidspaar, het fantastische en snelle contact, en dan nog de 'nazorg' was/is geweldig. En Dirk... je zei het al van tevoren, maar is 300% werkelijkheid geworden; “het wordt een hit”! Dank je voor deze topdag!"

Nardo &

Shelby

"Lieve Dirk! Het was echt helemaal geweldig!

We hebben gelachen, gehuild, alles zat erin.

We herkende onszelf heel erg in de speech.

Je hebt ons van te voren ook echt wel goed gerustgesteld, dus we hadden vooral heel veel zin in de ceremonie. Kortom voor ons was het echt compleet! Heel erg bedankt voor alles, we hebben genoten! Dankjewel voor je mooie woorden!"

bruiloft(571of881)_edited.jpg

Nu al een vraag?

Misschien vind je hier het antwoord.

Meest gestelde vragen.

 

Wij zouden ontzettend graag willen dat jij ons trouwt, maar vinden het best spannend om de knoop door te hakken. Stel dat ons huwelijk niet door kan gaan; kunnen we het dan verzetten?

Ik kan me heel goed voorstellen dat de omstandigheden omtrent COVID-19 jullie plannen beïnvloeden. Graag wil ik met jullie meedenken om te kijken naar wat er wel mogelijk is. Mochten jullie toch overwegen om jullie huwelijk te verzetten, dan ga ik hier heel flexibel mee om. Samen kijken we naar een passende nieuwe datum, daar komen we zeker uit!

Voltrek je ook huwelijken in het buitenland? Zijn die rechtsgeldig?  

Graag zelfs! Wat een BABS in het buitenland mag doen, is ceremonieel verbinden. Dit betekent dat het wettig deel in Nederland plaats vindt, of door een plaatselijk bevoegde ambtenaar waarna er een ceremonie plaatsvindt. Hier hoeven de gasten overigens niets van te merken.

 

Er komen ook buitenlandse gasten; is het mogelijk om de ceremonie (deels) in het Engels (of een andere taal) te doen?

Jazeker. Bijvoorbeeld een welkomstwoord in het Engels is geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om in overleg de hele speech in het Engels te doen.

 

Hoe zit het momenteel met de corona regels, wat kan en mag er?

Trouwen kan en mag weer! Uiteraard met inachtneming van de geldende regels en maatregelen, zie voor actuele informatie de website van het RIVM. Klik hier voor meer informatie...

 

Hoe ver van tevoren moet ik beginnen met de voorbereidingen als ik jou als trouwambtenaar wil?

De meeste huwelijken worden ver vooruit gepland. Er komen veel aanvragen binnen, ook voor volgend jaar of zelf het jaar daarop. Maar ik ben ook wel eens voor een week (!) later benaderd. Hoe dan ook: stuur me snel een bericht zodat ik mijn beschikbaarheid kan checken.

 

Hoe kan ik het beste de kinderen bij ons huwelijk betrekken?

Heel leuk om de kinderen erbij te betrekken! Ze zouden bijvoorbeeld de ringen kunnen aangeven (kan ook al vanaf vrij jong) of een op maat gemaakt kinderakte tekenen. Mocht je zelf een idee hebben, laat maar horen!

 

Heb je bezwaar tegen homo huwelijken? 

Natuurlijk niet! Ik heb wel bezwaar tegen mensen die daar een bezwaar tegen hebben. 

 

Aan welke kosten moeten we denken bij de gemeente?

Iedere gemeente hanteert andere regels en procedures, het beste is om contact op te nemen met jullie eigen gemeente en daar informatie op te vragen. Vaak staat er ook veel vermeld op de website. 

 

Ik kan nergens prijzen vinden, klopt dat?

Dat klopt, iedere aanvraag behandel ik persoonlijk en op maat. Om iets te kunnen zeggen over de kosten heb ik eerst wat aanvullende informatie nodig.

 

Wij willen onze geloften hernieuwen, kan dat?

Dat kan zeker, heel mooi en bijzonder om te doen.

 

Mijn tante wil graag zingen tijdens de ceremonie, kan dat?

Alles is bespreekbaar! Als jullie je wensen op een rijtje zetten, help ik graag bij het samenstellen van een memorabele ceremonie.

 

Trouw je in het hele land?

Op een kasteel, in je achtertuin, een boot, je favoriete kroeg of driehoog achter, van Alblasserdam tot Zierikzee: met liefde rij ik naar jullie toe.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?

* Voorwaarden:

- Datum in overleg met Dirk.

- Je kunt deelnemen tot 15 januari 2021.

- Deelname bruidsparen die reeds boeking hebben gemaakt niet geldig.

- Kosten om Dirk te laten benoemen als BABS in specifieke gemeente voor die dag zijn voor rekening van bruidspaar.

- De gewonnen prijs is een volledige ceremonie en natuurlijk alle voorbereidingen zoals het kennismakingsgesprek:)

bottom of page