top of page
Zoeken

Ik geef een gratis huwelijksceremonie voor het jaar 2021weg!*

Wat een jaar!

We kunnen veel van 2020 zeggen, maar niet dat het saai was. Sterker nog: het was me het jaartje wel. We hebben massaal afstand moeten doen van wat we zo normaal vonden. Of misschien zelfs afscheid moeten nemen van dierbaren, werk of relaties. Om het maar even samen te vatten: man man man.

Foto: Woodland Lovestories
We krijgen nog een vervelende nasleep voor onze kiezen, maar als we de experts mogen geloven, gloort er toch hoop aan de horizon en mogen we heel voorzichtig weer een beetje vooruitkijken en plannen maken.

Broeden op nieuwe plannen voor volgend jaar, of oude plannen uit de ijskast te halen. Trouwen in 2021 bijvoorbeeld, hoe kom ik erop. Ach wat heb ik meegeleefd met al die stellen die, sommigen al jaren vooruit gepland, afgelopen jaar hadden willen trouwen. Tot twee, drie of zelfs vier keer toe de hele mikmak hebben verplaatst – omdat ze het zo graag wilden en steeds maar hoop bleven houden. Niets dan bewondering heb ik voor deze lieve mensen.

Credits: Jeroen Noordzij Photography

Flexibiliteit en doorzettingsvermogen

En natuurlijk bewoog ik met ze mee. Via mail, app, telefoon, Insta, postduif: we hielden contact. Slaakten gezamenlijk een diepe zucht bij een persconferentie met alweer nieuwe maatregelen. Om vervolgens een streep te zetten door de geplande datum en samen te kijken naar wat er nog wél kon en mocht. Dankzij hun flexibiliteit en doorzettingsvermogen, heb ik alsnog vele huwelijken mogen voltrekken als BABS. Met iedereen keurig op anderhalve meter, het maximum aantal toegestane gasten, soms zelfs zónder gasten (eindelijk een excuus om schoonmoeder te weigeren), geen groot feest maar een intiem diner en een mooie trouwceremonie in de eigen achtertuin in plaats van op dat kasteel in het buitenland; het liep allemaal anders. Maar: het was niet minder memorabel.


Benieuwd naar de ervaringen van andere stellen die ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) in de echt heb mogen verbinden? Klik hier


Vijfjarig jubileum als trouwambtenaar (BABS).

Wat ook anders liep was mijn eigen vijfjarig jubileum als trouwambtenaar, of BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Eind mei van dit jaar, ging mijn eerste lustrum als trouwambtenaar stilletjes voorbij. Waar ik eerder al luchtkastelen bouwend ervan droomde om alle bruidsparen die ik ooit heb getrouwd uit te nodigen om er gezamenlijk een groots en meeslepend daverend feest van te maken, hief ik nu het glas samen met mijn vrouw. Ook leuk, daar niet van. Maar toch: ik vind het een mijlpaal die ik niet zomaar voorbij mag laten gaan. Vijf jaar heb ik me volledig gewijd aan het mooiste en leukste vak ter wereld; trouwambtenaar. Het vertrouwen gekregen van de leukste en liefste stellen denkbaar.

Dus ik zeg: we gaan het tóch vieren. Het leven. En de liefde. Keurig binnen de lijntjes uiteraard, dus uitgesmeerd over het nieuwe jaar – en vooralsnog op gepaste afstand. En om dit feestelijke voornemen af te trappen heb ik een leuke actie bedacht.
Credits: Bas Uijlings

Heb je trouwplannen? Of ken je iemand die trouwplannen heeft?

Dan heb ik een leuke actie; Voor 2021 geef ik mijzelf eenmalig als trouwambtenaar weg!* Inderdaad: ik trouw een stel, gratis en voor niks. Misschien hadden jullie al plannen in die richting. En anders een mooie gelegenheid om gas te geven nietwaar? Kunnen jullie tijdens de feestdagen lekker broeden en bekokstoven hoe de mooiste dag van je leven er uit gaat zien. In alle rust bedenken op welke trouwlocatie je dat zou willen doen, en wat daarvoor nodig is. Nu ben je er nog op tijd bij, voor een huwelijk wat bijzonder is. Wat anders is. Net als jullie. En waar nog heel lang over zal worden nagepraat; een herinnering voor het leven. De leukste trouwambtenaar van Nederland heb je in ieder geval alvast;)


Hoe maak je kans op een gratis huwelijksceremonie?

Klik op deze link en volg de instructies.

Het stel met het leukste, mooiste, of meest ontroerende antwoord op de vraag; waarom willen jullie zo graag trouwen in 2021, wint mij als BABS bij jullie huwelijk.

En mochten jullie nog wat inspiratie nodig hebben: mijn boek ‘Ode aan de liefde’ is, speciaal voor jullie, gratis te downloaden.

Lieve mensen, ik wens jullie allemaal buitengewoon liefdevolle dagen toe!


Dirk Zeelenberg


* Voorwaarden:

- Datum in overleg met Dirk.

- Deelname bruidsparen die reeds boeking hebben gemaakt niet geldig.

- Kosten om Dirk te laten benoemen als BABS in specifieke gemeente voor die dag zijn voor rekening van bruidspaar.

- De gewonnen prijs is een volledige ceremonie en natuurlijk alle voorbereidingen zoals het kennismakingsgesprek:)


3.261 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page