top of page

Op zoek naar een onvergetelijke

bruiloft?

D

DIRK.

denkt graag

mee

Ik vind het ontzettend leuk om mijn creativiteit voor een presentatie of trouwerij in te zetten. Los van je specifieke situatie en mijn persoonlijke inzet kun je sowieso op één ding rekenen: een dosis gezonde humor.

s

Op zoek naar een bevlogen spreker, presentator, moderator of dagvoorzitter? Door zijn jarenlange ervaringen is Dirk bij uitstek een waardevolle toevoeging voor iedere bijeenkomst.

spreker

DIRK.

Selijn Fotografie Claudia en Peter-1245.

t

‘Veel persoonlijker dan een trouwdag wordt het niet. Ik vind het dan ook een grote eer om gevraagd te worden als trouwambtenaar en toegelaten te worden tot de intieme kring van familieleden en goede vrienden’

DIRK.

trouwambtenaar

WAT IK DOE.

TROUWAMBTENAAR.
ACTEUR.
VOICE OVER.
SPREKER.

v

voice over

DIRK.

Regelmatig wordt Dirk gevraagd om in te spreken voor tv, commercials, bedrijfsfilms en documentaires. Zijn stemgeluid is karakteristiek en herkenbaar, maar door zijn acteerervaring en bereik kan Dirk een breed scala aan karakters neerzetten. 

a

acteur

DIRK.

Veel mensen kennen Dirk vooral als Bram van All Stars, Woutertje van de LOI commercial of David in Divorce. Dirk is een veelgevraagd acteur en heeft inmiddels in meer dan 50 speelfilms (ondermeer Zwartboek en Simon), commercials en tv series gespeeld.  

DIVORCE_edited.jpg

REFERENTIES

"Lieve Dirk, Wat ben jij een fantastische persoonlijkheid! Iedereen vond de ceremonie fantastisch. Als ik iedereen 1 tip zou willen geven,, bespaar nooit maar dan ook nooit op de Babs want dit is het allerbelangrijkste van je hele huwelijk! Wat is deze man een verrijking op onze huwelijksdag geweest zeg. Lieve lieve Dirk Super bedankt voor alles ! Je bent serieus echt een topvent! Blijf alsjeblieft zoals je bent! Dankje dankje dankje wel! 

—  Paul en Nina

SCROLL
bottom of page