Zoeken

Ga je trouwen? Doe mee en WIN mij als trouwambtenaar, én een week in The Penthouse Curaçao!*

Bijgewerkt op: 13 jan.

Lieve mensen,

Daar zijn we weer, een heel jaar verder sinds mijn traditionele kerstblog. Inderdaad, ik noem het gewoon een traditie, ook al is het de tweede keer. Ben ik namelijk gek op, op tradities. Want als er iemand is, die vindt dat het leven gevierd moet worden dan ben ik dat wel. Net als al die tortelduifjes die zo graag met elkaar het schip in willen, pardon het huwelijksbootje bedoel ik natuurlijk. En wat hebben we dit jaar weer oeverloos geschakeld met elkaar, om het allemaal te laten lukken. Trots en dankbaar ben ik, dat het ondanks alles tóch is gelukt om ook in 2021 vele stellen met elkaar in de echt te verbinden.

Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto en Film

Het heeft me weer laten zien hoe groot de kracht van liefde is.

In het bijzonder de bridezilla voor wie ik zelfs werd gewaarschuwd door haar eigen moeder, verloofde én vriendinnen (‘ze is een schat, maar ze is al sinds ze kan lopen bezig met haar trouwdag dus maak je borst maar nat’). En die met een plakboek aan kwam zetten wat ze nauwelijks kon tillen. Al haar droomlocaties, ideale jurken, gastenlijsten, tafelindeling, muzikale omlijsting, je kan het zo gek niet verzinnen of het stond er tot in detail in. Bijzonder eervol vond ik het dan ook, dat ik met stip bovenaan prijkte op haar verlanglijstje van trouwambtenaren. Inclusief een uitdraai van de honderden lovende recensies die ik inmiddels heb mogen ontvangen. Ik kan u vertellen: ik begon er spontaan van te blozen.


Uitgerekend deze bruid, die ik het zo had gegund, zag haar droomhuwelijk in het water vallen. Na de vele gesprekken, mails en appjes over e