top of page
Zoeken

Ga je trouwen? Doe mee en WIN mij als trouwambtenaar, én een week in The Penthouse Curaçao!*

Bijgewerkt op: 13 jan. 2022

Lieve mensen,

Daar zijn we weer, een heel jaar verder sinds mijn traditionele kerstblog. Inderdaad, ik noem het gewoon een traditie, ook al is het de tweede keer. Ben ik namelijk gek op, op tradities. Want als er iemand is, die vindt dat het leven gevierd moet worden dan ben ik dat wel. Net als al die tortelduifjes die zo graag met elkaar het schip in willen, pardon het huwelijksbootje bedoel ik natuurlijk. En wat hebben we dit jaar weer oeverloos geschakeld met elkaar, om het allemaal te laten lukken. Trots en dankbaar ben ik, dat het ondanks alles tóch is gelukt om ook in 2021 vele stellen met elkaar in de echt te verbinden.

Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto en Film

Het heeft me weer laten zien hoe groot de kracht van liefde is.

In het bijzonder de bridezilla voor wie ik zelfs werd gewaarschuwd door haar eigen moeder, verloofde én vriendinnen (‘ze is een schat, maar ze is al sinds ze kan lopen bezig met haar trouwdag dus maak je borst maar nat’). En die met een plakboek aan kwam zetten wat ze nauwelijks kon tillen. Al haar droomlocaties, ideale jurken, gastenlijsten, tafelindeling, muzikale omlijsting, je kan het zo gek niet verzinnen of het stond er tot in detail in. Bijzonder eervol vond ik het dan ook, dat ik met stip bovenaan prijkte op haar verlanglijstje van trouwambtenaren. Inclusief een uitdraai van de honderden lovende recensies die ik inmiddels heb mogen ontvangen. Ik kan u vertellen: ik begon er spontaan van te blozen.


Uitgerekend deze bruid, die ik het zo had gegund, zag haar droomhuwelijk in het water vallen. Na de vele gesprekken, mails en appjes over en weer waarin ik met haar meedacht, suggesties en alternatieven opperde, konden we uiteindelijk maar één conclusie trekken: dit ging ‘m niet worden. Niet zoals ze allemaal had bedacht, in een tijd waarin alles op z’n kop stond.


De bruid pinkte een traantje weg. En sloeg vervolgens haar zelfgemaakte trouwencyclopedie (voor de jongeren onder ons: dat was zeg maar de wiki of google uit de prehistorie), waar ze met zoveel toewijding en passie haar hele leven aan had gewerkt, met een klap dicht:

Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto en Film
‘weet je Dirk. Het is ook eigenlijk allemaal niet zo belangrijk. Als we maar kunnen trouwen. Want hij, hij is de liefde van m’n leven. En dat is het enige wat telt. Oh, en dat jij er bij bent natuurlijk’. Ik kan u vertellen: het werd een legendarische ceremonie. Niet op haar droomlocatie. Met ongeveer 250 gasten minder dan dat ze had gewild. Op gepaste afstand. Zonder een kolkende dansvloer. Maar mét een stralend bruidspaar, dat de dag van hun leven had.

En zo zijn er nog veel meer verhalen die me zullen bijblijven. Stuk voor stuk zijn ze me allemaal dierbaar, die stellen die ik heb mogen trouwen. Die de liefde vieren, en het leven. En vieren, dat zúllen we snetverderrie. Ook al voelt het natuurlijk verdacht veel - ik durf het bijna niet hardop te schrijven - alsof we zo vlak voor de kerstdagen nog stééds (of alweer?) in 2020 zitten.

Vandaar dat ik het de hoogste tijd vind, voor mijn (daar heb je ‘m weer) traditionele eindejaarscadeau: een huwelijksceremonie in 2022. Bij de vorige editie werd ik overspoeld door een tsunami aan geweldige reacties. Dus doe ik daar een flinke schep bovenop: er valt niet alleen een ceremonie met mij als trouwambtenaar te winnen, maar ook een week verblijf in The Penthouse Curaçao!

Curaçao

Wat mij betreft is Curaçao niets minder dan een magisch oord, waar ik mijn hart verloor. Aan zon, zee en strand, de mensen, het eten én de liefde. Het is de plek waar je geen filter nodig hebt, omdat het licht zo mooi is en de kleuren van zichzelf al van het scherm spatten. Waar gastvrijheid hoog in het vandaal staat, en waar je heupen tijdens het dansen (soms tot je eigen verbazing) net even wat soepeler lijken te bewegen.

Jullie verblijf; The Penthouse Curaçao

Een waanzinnig luxe appartement, waar je heerlijk kunt relaxen. Het spectaculaire uitzicht over de Caribische zee, in combinatie met de luxe en sfeervolle inrichting, zorgen voor een zeer comfortabel verblijf, waar je echt tot rust komt.


Hoe maak je kans op een gratis huwelijksceremonie én een week verblijf in The Penthouse Curaçao?


Klik op deze link en volg de instructies.


Het stel met het leukste, mooiste, of meest ontroerende antwoord op de vraag; waarom willen jullie zo graag trouwen in 2022, wint mij als BABS bij jullie huwelijk én kan genieten van een heerlijk verblijf op Curaçao!


Ik wens jullie fantastische dagen toe. Zorg goed voor elkaar!


Dirk Zeelenberg


* Voorwaarden:

- Datum in overleg met Dirk.

- Je kunt deelnemen tot 17 januari 2022.

- Deelname bruidsparen die reeds boeking hebben gemaakt niet geldig.

- Kosten om Dirk te laten benoemen als BABS in specifieke gemeente voor die dag zijn voor rekening van bruidspaar.

- De gewonnen prijs is een volledige ceremonie en natuurlijk alle voorbereidingen zoals het kennismakingsgesprek:)

- Je wint een week (7 nachten) in The Penthouse Curaçao. Vluchten zijn niet inbegrepen.


2.565 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page